Snart dags för att påbörja en ny termin på jobbet !


Imorgon är det dags att börja jobba efter julledigheten, innan jul kändes det jätteskönt med en ganska lång ledighet men nu känns det som att den knappt har börjat, Josefine blev sjuk den 23 december, magsjuka och sedan dess har den sjukan varit i vår familj så vi hoppas att vi slipper den nu. Nu skulle man behöva lite semester utan sjukdom. Josefine är inte helt pigg så vi får se om hon fixar de två dagarna som är kvar den här veckan.

Idag var Christer på sin första revyrepetition det här året, nu sätter det igång varje helg men jag kommer inte vara med från början. Jag och barnen kommer väl att besöka revyn då och då och när vi får barnvakt kommer jag att vara där lite mer.

Idag fick Josefine öppna sin 2-årspresent från oss, hon hade inte gjort det. Det var ett kök som barnen har lekt med mycket idag. Vi var ju hos mormor och morfar när hon fyllde år och på söndag blir det kalas för släkten här.


Storebror tyckte att han behövde hjälpa lillasyster
att öppna men jag vet inte riktigt vad hon tyckte.
Josefine tycker det roligaste med paket är att öppna dem.

Vi tänkte slänga ihop köket i en handvändning innan revyn
men det var ju inte bara att sätta igång att leka om man säger så.

Jonathan blev lite av en kökschef fast det var Josefine paket.

Vi var också och storhandlade för ca 2 veckor idag på Ica Maxi så nu har vi mat för ett tag.

Till barnens stora glädje fick de åka ubåt eller vad det nu är.

Josefine somnade efter ett tag ikväll men hon kanske råkade somna till i bilen på väg hem från affären och en liten stund förstör mycket men nu sover hon iaf.
Jonathan kunde inte somna alls varför vet jag inte, när han hade legat i sin säng i ca 1 timme så fick han komma upp så nu kl 21 leker han med play doh som bara den och pratar så man får skavsår i öronen. Man ska vara glad över det för några månader sedan önskade men av hela sitt hjärta att han skulle prata.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0