Underbara väder-hoppas du stannar!!!!!!!!!!

 



Nu några dagar har det varit underbart väder, man är ute nästan hela tiden både på jobbet och hemma. Kristihimmelfärdshelgen blev ingen rolig helg som det var meningen. Vi skulle åkt till småland till mormor och morfar, barnen längtade så men samma dag som vi skulle åka kräktes Jonathan (han har inte varit sjuk på länge) och dagen efter Josefine så det blev att stanna hemma. Vi ska ta igen det har jag lovat barnen.

Idag efter jobbet gick vi på en promenad förbi hästgården, den rundan som vi nästan dagligen under min föräldraledighet. Jonathan cyklade och Josefine åkte vagn. Jonathan blev lite trött men han cyklade också 5 km.

Annars har barnen mest cyklat. Jonathan cyklar bättre och bättre utan stödhjul, nu kan han starta också. Josefine cyklar både på sin trehjuling och häromdan fick hon en vanlig cykel med stödhjul av en granne som hon idag har fattat hur man cyklar med, lite svårt när man inte kan backa utan bromar istället.



Jonathan har fått ett par pedagogiska dataspel med "kalle kunskap" som han gillar.




Cykling, cykling är det mycket av nu.



Bubbelbadet är uppsatt och invigt, tyvärr är det ett hål någonstans som måste lagas.






Dagens promenad!




Jonathan blåser maskrosor...


....Josefine försöker också.

Vattenlek i lördags när det var jättevarmt.


Valborg och kalas i Västerljung!



Nu har vi kalasat färdigt, vi började på onsdagskvällen med att Jonathan fick öppna ett paket pga att jag jobbade länge på torsdagen så jag hann knappt träffa honom. Mormor och morfar, Tomas och Isa kom upp på onsdagen så barnen var så glada.
På torsdagsmorgonen var det meningen att det skulle bli frukost på sängen men sonen vaknade innan jag var klar så det blev frukost i soffan istället.



I fredags var min faster och farbror på besök, de är här med husvagnen. De var här på middag och sedan tittade vi lite på majbrasan.

I söndags kom Christers släkt, mormor och morfar, Tomas och Isa på kalas med lite hembakt. Vi har haft fullt upp i helgen men nu är det slut för den här gången.




Morbror hjälper Jonathan att bygga ihop en grävmaskin av lego, det var svårt tyckte båda två.



Josefine fick också paket, en fin vagn, en dockservis och ett pussel.



Söndagens kalas.
Jonathan fick kläder, klocka, solglasögen och en boll.



Nu är Jonathan med morfar och tankar husbilen, han är så lycklig för att få åka husbil.
Imorgon åker de vidare till Ullared och för oss är det dags att jobba igen.


RSS 2.0