Äntligen en fungerande kamera!

Hej igen, ett tag sedan sist men är vi här igen. I lördags inhandlade vi en ny kamera så nu kan man ta kort igen, Jonathan fick den gamla och blev väldigt glad för det.
Annars har helgen varit lugn, Josefine var på babysim, sen handlade vi lite och i söndags städade vi. Inte kul men sånt måste göras det med.

Idag var det jobb igen och barnen var på förskolan kl 6.30, nöjda och glada, konstigt nog är de inte speciellt svåra att få upp fast de inte är vana att gå upp så tidigt. Det tråkiga är att Josefine vill vakna typ 5.30 även på helgerna, inte så kul.

På eftermiddagen idag ringde de från Jonathans och Josefines förskola och sa att Josefine inte mådde bra, hade lite feber och mer har hon nog fått under kvällen. Hoppas det är något som går över snabbt.

Detta pysslade barnen med medans vi städade.


Josefine och Jonathan tittar på ett favoritprogram, en inspelning av Emil från Astrid Lindgrens Värld.
Jonathan satt nästan 1,5 timme och tittade.

Josefine älskar att pilla i håret. Helst i mammas men brossans går i brist på annat.


Jonathan lekte och lekte efter förskolan idag.
Här har han gjort ett lång långt bil tåg och var jättestolt.
Josefine lekte också ett tag men sedan gjorde sig febern påmind
och hon villle vila i mammas och pappas säng.

Hunden och katten måste förstås vara med, alltid och allra mest när man inte mår bra.


Snart förskola och förskola!

Ja nu sitter jag här och äter lite frukost innan jag ska cykla iväg till barnens förskola och sedan cykla de dryga 7 km till min egen förskola. Idag är det stängning på schemat så då hämtar sambon barnen, hoppas att det blir i tid. Förra veckan var det lite stressigt.

Vi har fortfarande ingen kamera så nu börjar jag snart få panik över det, måste inhandla en inom den närmsta tiden.

Hörs senare!!!!


En gammal bild bara för att det ska se lite trevligare ut.


Dåligt med uppdateringar!!!

Ja nu var det väldans länge sedan jag skrev, mer än en vecka. Förra veckan var ganska tuff, jag jobbade heltid, 4 utav 5 kvällar var jag också borta, så man kan ju inte säga att jag träffade familjen så mycket den veckan men nu är det bättre.
I helgen köpte vi en cykelbarnstol till Josefine och hjälm förstås. Hon är så stolt när hon får åka de 100 m som det är tilll förskolan.

Det tråkiga är att min kamera har gått sönder så jag kan inte ta några kort som jag annars gör varje dag, Man känner sig lite handikappade när man är van att ha den.

Nu går det bättre för Josefine på förskolan, inte alls så ledsen utan leker. Däremot så ger hon sina fröknar några mördarblickar då och då. Idag när jag lämnade dem så såg hon sur ut när jag kramade henne men precis när jag skulle öppna dörren och gå ropade hon MAMMA och vinkade och log. Det värmde i mammahjärtat.
Jonathan tycker om att vara länge på förskolan, han tycker det är spännande att få äta tre gånger där. Jättekul eftersom att han för mindre än ett år sedan inte åt alls.

Imorgon ska jag lägga in de kort som finns på kameran, som togs innan den gick sönder.

Nu sover våra änglar i Josefine säng båda två, jag la dem själv idag innan Christer kom hem så 3 stycken i en 70 cm säng var lite trångt men det gick.

Natti natti

RSS 2.0