Jättevarmt ett par dar sedan kom blåsten!


Nu har det varit ett par dar med riktig sommarvärme men idag höll man på att blåsa bort. Jonathans favortsyssla är fortfarande att bada bubbla som han säger, Josefine är fortfarande jätterädd. Hon blir så glad när Jonathan säger bada och lika besviken när han inte ska bada i badkaret.
Josefine har mer och mer börjat ryta ifrån och även ge ett litet tjuvnyp när Jonathan gör något hon inte gillar. Man hör tydligt när hon blir arg på något för då säger hon med grov röst nähää och när hon tex tappar något säger hon nej med mjuk röst.
Idag tror jag att hon sa kaka och att hon försökte säga bada men det blev dada.


En cykeltur i gårdagens härliga väder.

Det är verkligen maskrosor överallt där vi bor, kan ju bero på att vi bor på en åker.

Våra barn älskar att hjälpa till, tyvärr vet de ju inte alltid vad som ska göras. Jonathan börjar lära sig lite vad som är ogräs men den här lilla tjejen gräver för glatta livet vad som helst, här var det rosorna som fick sig en luftning men glad och skitig är hon iaf.

Här har Jonathan tagit bort ogräs alldeles själv, att han sen har mest gjort i kärran är väl en annan historia. Han kör sedan bort det till komposten.

Jonathan skruvar verkligen på allt nu, helt galen. I dag när jag kom in i han srum så hade han delat en stol i ca 25 delar(det kändes så iaf) Jättelycklig och stolt var han.

Här finns en som tittar och lär,allt både det som är bra och dåligt.

Nu i ett par dar så har Jonathan börjat dammsuga på eget intiativ, här var det köket som fick sig en dust.
han flyttade både bort Josefines stol och leksaks isen själv för att komma åt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0