Varmt varmt varmt....

ja så kan man sammanfatta den här helgen, det har verkligen varit en riktig sommarvärme hela veckan och det ska tydligen fortsätta ett tag till. Vi för vår del hoppas på att det kan vara fint när vi får semester också, finns kanske inte så mycket att göra på norra Öland om det spöregnar hela tiden, som det nästan har gjort våra tre senaste semestrar.

Christer mamma har lånat vår husvagn den här veckan och haft den upställd på Trosa havsbad så både lördag och söndag har vi varit där och solat och badat. Barnen tyckte det var jättekul, Josefine är riktigt modig när det gäller badning. Jonathan badar också men han tycker det är lite brrrr. (kallt)
I eftermiddag hämtade vi husvagnen så nu står den här utanför igen och varje gång Jonathan ser den säger han Pippi och nickar nöjt. Han vill åka till Astrid Lindgrens Värld.

I går kväll blev Jonathan helt plötsligt förskyld av allt badande eller vad vet jag. Såp nu får vi se hur det går med Josefines inskolning i morgon. Jonathan ska i morgon överinskolas till den större avdelningen. (om han är frisk vill säga)

Tyvärr blir det inga bilder från badandet för kameran var helt plötsligt borta men hitta den ikväll på ett inte allt för konstigt ställe men hade tydligen missat det innan.

Tja så länge, bilder kommer, förhoppningsis i morgon.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej hej ska vi följas åt vi bloglovin?

Jag har med en mamma blogg.



Kram

2009-07-20 @ 18:52:54
URL: http://sandram.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0