Helgen =sommar!!!

I lördags kändes det verkligen som sommar särskilt eftersom vi bestämde oss för att åka på en utflykt till Parken Zoo i Eskilstuna. Det var en höjdare för båda barnen eller för oss också. Josefine gladde sig åt alla djuren eller åt alla kisse som hon sa hela tiden. Det fanns mycket kattdjur i olika storlekar och alla var kissar. Jonathan tyckte väl också att djuren var roliga tills han kom till tivolit, då blev han som galen. Han ville åka allt som snurrade 1000 gånger till Christers glädje. Bilarna gick också an och en grodkarusell som åkte upp och ner. Josefine fastnade för hästkarusellen och farfarsbilarna. Ja det var en lyckad dag och hela familjen var trötta när vi kom hem efter att varit ute i värmen hela dagen.
På kvällen fick Josefine prickar över hela kroppen som jag trodde var  värmeutslag men efter natten så var det fullt överallt så hon måste ha fått någon allergisk reaktion av något, kanske get eller häst från djurparken. Så vi åkte till jouren i Nyköping och fick tavegyl men prickarna och klådan försvann innan måndagen så vi får väl se om hon reagerrar på något mer senare.

Här kommer lite djurparsbilder eller det skulle ha gjort för mitt förminskningsprogram PSP har slutat att funka så bilderna kommer imorgon.

Måndagen var jättevarm, ännu varmare än helgen men idag tisdag har regnet öst ner stora delar av dagen. En positiv sak som hände idag var att vi hittade Jonathans cykelhjälm som varit borta sedan i torsdag, jag var på väg att köpa en ny men helt plötsligt så låg den bara bakom Jossan bondgård under lite saker, fattar inte hur jag kunnat missa det men Jonathan blev jätteglad och ville ut och cykla med en gång. Han har ju inte fått cykla sedan i torsdag men han har inte tjatat utan tagit sparcykeln istället så det var bara att bege sig ut i regnet.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0