Dagarna rullar på!

Här var det dåligt med uppdateringar, vet inte varför men har blivit dålig på att ta kort en period nu och då känns det inte så kul att skriva men det ska bli bättring.

I helgen gjorde vi inte så mycket, Josefin har fått någon magsjuka eller något, hon är väldigt dålig i magen men annars pigg förutom att hon inte vill äta så mycket och att man får byta blöja väldigt ofta.

I söndags åkte vi till IngBritt och Pelle i Huddingeryn för att fira att Pelle fyllde 60 år. God mat och mycket folk, trevligt var det. Jonathan och Josefine upptäckte naturligtvis lekplatsen utanför deras hus och ville va där hela tiden tillsammans med massor med andra barn.

Annars så leker Josefine och Jonathan allt mer tillsammans. Deras favoritlek är att köra runt med sina sparkbilar. Jonathan med sin Bobbycar och Josefine med sin bil som spelar. Jonathan bestämmer lite vad hon ska göra men hon verkar tycka det är jättekul. Det roligaste hon vet är att spinga och gömma sig för Jonathan men hon har bara två gömställen så JOnathan hittar henne snabbt. Antingen bakom fotäljen i deras sovrum eller bakom soffan i vardagsrummet.

Ja i morgon är det dags för JOnathan att gå till förskolan och snart är det dags för Josefine och skolas in också.

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0