Så var det fredag den 17 april 2009


Nu ikväll blev det fortsatt målning av barnens rum, nu var det den blå färgens tur (som ska föreställa hav).
Nu kom också det spännande ögonblicket när man maskerat för första gången och se hur det blir när man tar bort tejpen. Det blev bra förutom på att par ställen där det hade runnit lite under tejpen, det blir att bättra på det med sandfärgen sedan.



Båda våra barn älskar att leka i sandlådan.

Jossan har verkligen lärt sig hur man använder sandsakerna, hon har ju inte fått så mycket träning eftersom det var vinter när hon kom till den åldern som det började bli intressant.


Jonathan var så stolt, han fick gå själv till brevlådan som finns en bit bort och titta om det fanns någon post. Det fanns det och då ropade han på mamma för han når inte att ta upp de små breven.


Nu hittar till och med Josefine till gungorna som en bit i från vårat hus iaf styrde hon sina små ben raka vägen dit och efter kom jag och sist Jonathan.


Gott, gott i gott gott


Kvällsbad.


Så här ser det ut när våra barn ligger och sover i väntan på sitt nya rum, snart så är det färdigt. Imorgon målas den sista färgen och sedan är det lite finlir kvar, bla ska dekoren upp, lister och sedan ska vi lägga in ett nytt golv.

natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0