Onsdagen den 12 november 2008.

Morgonen började med att åka med Jonathan till förskolan, han blev jätteglad för att vi skulle åka med Juris bil, vår är ju rejält sönder, vet inte ens om det är någon ide att reparera den. Vi har då sådan tur att snälla Juri lånar ut sin bil i veckorna.

När vi hade lämnat Jonathan åkte jag och Josefine och handla upp för denna och nästa vecka, gäller att planera nu när man är lite mer låst en inann. Tala om att man är beroende av bilen. Efter handlingen åkte vi till Babysången och Josefine var glad och nöjd som vanligt. Hon älskar dockorna som finns där så jag måste köpa en liten docka till henne.

När vi hämtade Jonathan så hade han varit utan blöja hela dagen på förskolan, det är första gången han är det där, hemma är han ju det sedan ett tag tillbaka.

På kvällen började Josefine att gå själv på ett mer medvetet sätt än innan. Hon har ju tagit ett par steg innan också men sedan har det inte blivit mer men ikväll såg man att hon fattade poängen för första gången och hon gick iaf nån meter fast det gick ju lite ostadigt men mer kan man ju inte begära av en 10 månaders tjej.

Ikväll sov Josefine inne i Jonathans rum på lekmadrassen, jag är rädd att lägga henne i spjälsängen för att hon höll på att ramla ur den en kväll fast vi har den på nedersat läget. Hon sov hos Jonathan till 2.30 inatt, då hörde vi att hon var ledsen och Christer hittade henne i hallen med en av Jonathans lekgubbar i handen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0